Eredet vizsgálat
Műszaki vizsga
Gazauto átalakítás
Szerviz

Friss hírek,akciók !

 

 

 

Ingyenes hibatároló olvasás,törlés,ha nálunk történik a javítás !

 Műszaki vizsga ,eredet vizsga tavalyi áron!

 


Eredet vizsgálat

Az eredetvizsgálat terén is igyekszünk a legjobb kiszolgálást nyújtani az autó tulajdonosok részére. Az eredetvizsgálatot két  állomáson is  végezük. A műszaki vizsga bázison is várják az eredetvizsgáló kollégáink.  Az eredetvizsga az az autók értékesítésekor szükséges eredetvizsgálatot foglalja magába, ami az okmányirodában az átíratáshoz szükséges.

 
 
 

Műszaki Vizsga

Gépkocsi műszaki vizsgáztatása állapotfelmérő elővizsgálattal segítünk felkészíteni gépjárművét a műszaki vizsgára! Minden gépjárműnek két évente műszaki vizsgálaton kell átesnie. Nálunk a legfőbb szempont, hogy a levizsgáztatott járművek a következő vizsga időpontig teljesen megfeleljenek minden műszaki követelménynek. Az általunk biztosított technológiának köszönhetően biztonságosan utazhat Ön és kedves családja is egyaránt. Általában az ügyfelek körében a két legfontosabb kérdés az ár és az idő. Mi mindkét szempontot figyelembe vesszük és Önnek a legoptimálisabb megoldásokat keressük!

 

 


Gázauto Átalakítás

Ma már nem az a kérdés, hogy milyen autót vezetünk, a kérdés az, hogy milyen üzemanyagot használunk.Mennyit fizetünk az utazásért km.-ként? Mennyit teszünk azért, hogy a levegőszennyezés csökkenjen? Mennyit teszünk azért, hogy a gyermekeinknek egy élhetőbb világot adjunk majd át? Igen, Mi is tehetünk azért, hogy a világ egy kicsivel jobb legyen. A választás előttünk áll. Válassza a gázautót. Válasszon egy olyan szervizt, amely a megfelelő minőségű átalakítással kiváló minőségű, maximálisan biztonságos autózást tesz lehetővé. Válassza a EUROSERVICE-PLUS KFT-T!

 
 

 

Szerviz

Cégünk profiljába beletartozik az autók szervizelése és javítása, gáz beszerelése gépjárművekbe,klíma töltés ,javítás gumiszerelés . A fent említett tevékenységekről és a hozzájuk tartozó szakmai anyagokról, valamint a témákhoz kapcsolódó érdekességekről bővebben honlapunkon olvashat.