Hibás törött autók felvásárlása

Bontási igazolás kiadása

Alkatrészek

Euroservice-Plus kft. Autóbontónk

2019-ben új telephelyünkön elindítottuk az autóbontónkat is. Akkor 40 autóval indultunk el, ami 2022-ben elérte a 300-as darabszámot is és azóta is folyamatosan nő.

Bontott autóink listája

ALKATRÉSZEK

Értekesített alkatrészeink szigorú minőségellenőrzésen esnek át. Természetesen, beszerelési garanciát vállalunk. Alkatrésszel kapcsolatban hívja kollégánkat!

AUTÓ TÍPUST KERESEK

Amennyiben kíváncsi arra, hogy rendelkezünk az ön autójával megegyező típusúval, keressen rá honlapunk. Itt áttekintheti a további elérhető autóinkat is.

ÖSSZETÖRT AZ AUTÓM

Amennyiben szeretne megválni autójától, mi azonnal felvásároljuk öntől. A jutányos ár felkínálása nálunk alapvető! A papírmunka gyors és zökkenőmentes.

FORGALOMBÓL KIVONÁS

Hozza be autóját hozzánk. Mi kiállítjuk önnek a bontási igazolást. Ezzel lesz lehetősege az okmányirodában kivonni autóját a forgalomból.

Tapasztalat és Technológia

Autóbontónkban

Korszerű műszereinkkel és tapasztalatunkkal igyekszünk önnek a legjobbat nyújtani. 

Amennyiben bármire szüksége lenne számíthat tapasztalt kollégaínk segítségére. Alkatrész vásárlással kapcsolatban ugyanúgy, mint autó felvásárlás témakörében.

0 +
Bontott autó
0 +
Eladott alkatrész

Euroservice-Plus kft.

Rólunk mondták

Rendeltem tőlük, rugalmasak voltak, hozzátették a plusz kérésemben szereplő tételt is, pedig már be volt csomagolva az árum. Jó fejek.
Faragó Attila
Egy adott típushoz kerestem alkatrészt, melyre fejből nem tudták megmondani van-e náluk, ennek ellenére készségesen körbevezettek a telephelyen. Volt, és az alkatrészt jó áron kaptam meg.
Kiss Árpád
Gyors és segítőkész a kiszolgálás és árak is kedvezőek.
Nagy Ferenc

Keres valamit?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kollégáink a rendelkezésére állnak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése merült fel?

Nyitvatartásunk

Hét-Pén: 7:30-16:00 

Szo: 8:00-13:00